Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Jäsenryhmät

MTK on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutu-yrittäjien ammatti- ja etujärjestö. Jäseniä paikallisissa maataloustuottajien yhdistyksissä ja alueellisissa metsänomistajien liitoissa on kaikkiaan noin 166 500.

Maanviljelijät

Maanviljelijät ja 15 vuotta täyttäneet perheenjäsenet voivat liittyä MTK Siilinjärven viljelijäjäseniksi tai perheenjäsenjäseneksi.

Metsänomistajat

Joka viides suomalainen omistaa metsää. Suurin osa metsänomistajista on palkansaajia ja eläkeläisiä, vain viidennes on viljelijöitä. MTK:n metsäjäseneksi pääset liittymällä MTK Siilinjärven jäseneksi. Metsäjäseniä MTK:lla on lähes 6 000.

Maaseutuyrittäjät

Yhä useampi MTK:n jäsen on maaseutuyrittäjä. Joka kolmannella maatilalla on perusmaatalouden ohella muuta yritystoimintaa, joka tuo merkittävästi tuloja.

Esimerkiksi puun ja ruoan jatkojalostus, maaseutumatkailu, koneurakointi sekä monipuoliset palvelut ovat tyypillisiä maaseutuyrittäjyyden aloja. Maaseutuyrittäjäjäseneksi pääset liittymällä MTK Siilinjärven jäseneksi.

Henkilöjäsenet

MTK Siilinjärven johtokunta voi hyväksyä henkilöjäseneksi henkilön, joka muutoin haluaa edistää ja tukea ydistyksen toimintaa.

Liittyminen

Liity mukaan sähköisesti tästä. Tulostettavan lomakkeen löydät klikkaamalla tästä.  Postimaksu on valmiiksi maksettu.